Nejnovější recenze ze sekce Akustické kytary
Nemůžu ohodnotit, zboží objednáno před týdnem a stále na prodejnu nedošlo
- Zvuk
- Neseřízená kytara
Celomasiv s ořechem na zadní desce je obrovsky znát, přední smrk je taky dobrý. Kvalit vyšších řad od 50 tisíc (i jiných značek) kytara nedosahuje, ale za těch 30 je parádní. Takové mezipatro mezi amatérskou a profi kytarou. :-)
Vynikající kytara za opravdu skvělou cenu. Zvukově mě velice mile překvapila, krásně zní . Krásná basy a výšky, rovnoměrné v celém rozsahu. Skvělá hratelnost. Zpracování a materiály jsou na špičkové úrovni. Kytaře není opravdu co vytknout. Tento model se fi.Martin povedl, snese srovnání s mnohem dražšími kytarami. Stačí si přečíst rezenze renomovaných hudebních časopisů a webů a zjistíte o čem hovořím. Za sebe můžu říct, že jsem s nástrojem velmi spokojen.
- Dobry material - masiv
- Slusne zpracovani
- Nulova vystupni kontrola kvality
- Bez rozebrani a celkoveho sestelovani naprosto nehratelne.
- Nutna okamzita vymena strun, stavajici struny nelze pouzit ani na vyzkouseni zvuku
Dobry nastroj s velmi atypickym zvukem, skvele masivni dřeviny pouzite na vyrobu. Je hrozna skoda, ze ve fabrice nefunguje vystupni kontrola kvality nebo nastaveni nastroje po vyrobe. Rezonator byl bez rozebrani a kompletního serizeni naprosto nehratelny.
Super zvuk na kytaru v této cenove relaci. Paráda :)
- Kytara má pěkný zvuk.
- Hezký design, matný povrch.
- Má zabudované uchycení na popruh.
Kytara je dobře zpracovaná, se slušným zvukem. Na vybrnkávání dobrá. Akordy v barré stylu, hlavně ve vyšších polohách však nezní, jak by měla kytara této cenové úrovně. Pro mne nevyhovuje. Budu vracet.
- Akustická kytara Fender FA-125 WN ( FA = Fender Alternative, WN = Western Natural ), na Muziker nyní 30.3.2022 cena 3.090,-Kč. Vrchní deska: smrk, laminát, zadní deska a luby: lípa, laminát,
- povrchová úprava: lakování-lesklá, tvar těla: Dreadnought . Pro běžné hraní je vyhovující, zpracování a provedení dobré, je třeba upravit si a pro sebe si nastavit vyhovující dohmat strun pomocí dodaného klíče na výztuhu krku (jen mírně, otáčení klíčem nepřehnat, jinak větším záklonem krku struny chytnou vazbu dotykem o kovové pražce), nebo pak sundání strun, vyjmutí plastové podložky umístěné v drážce kobylky, provést její mírné snížení (ručním obrusem např. o 1 milimetr) té spodní rovné části plastové vložky, pak vrátit zpět a vyzkoušet. Pokud s tím nechcete sami hýbat a neznáte postup, vyhledejte prodejnu či opravnu hudedních nástrojů, kytaráře, ať si s tím poradí.
- Případné nedostatky se dají zjistit až po užívání nástroje.
Vyberte si co se Vám líbí a hodí, pro jaký účel kytaru máte a chcete, kolik peněz za to chcete dát a pak objednejte. Hned je dobré koupit i obal, pouzdro na kytaru proti poškození, slušné, více polstrované textilní pouzdra ( futrále ) se zapínám na zipp jsou v ceně od 700 Kč do 1.200 Kč, ty nabízí Muziker, hodně dobré Ashton a Armour mají v CMI Hradec Králové, a další prodejci hudebních nástrojů.
- dobrý zvuk
- nesedí mi,ostré hrany těla,které řežou do do pravé ruky-zboží vracím
- pěkná malá kytara
- výborná na přenos
- nádherné je i pouzdro /obal/
- rozladěná a zaprášená
- struny úplně rozmotané
kytara je nádherná, má zvláštní zvuk, jako banjo,ukulele a kytara dohromady
malá, cestovní, všude se vejde. u lesa, u vody, ve vlaku, do auta,do stanu, do chajdy, na tůry, k táboráku...
akorát mi přišla strašně rozladěná a zaprášená. nikdo ji před odesláním nezkontroloval. to mě odně mrzí.
hraje
- Skvělý zvuk
- Skvělá hratelnost přímo z krabice
Objednanou kytaru jste dosud nedoručili
- Solidní zvuk
- Uzavřené ladící mechaniky
- Detaily zpracování
Jde o jednu z nejlevnějších kytar na trhu.Překvapil mne velmi dobrý a hlasitý projev tohoto nástroje.Gewa je německá značka avšak tyto kytary se pravděpodobně vyrábí v Číně.Jde to poznat podle detailů zpracování.Zbytky lepidla na horní hraně krku.Jak bude držet ladění,ukáže čas.Za cenu necelých 1800Kč dostanete nástroj s dobrým zvukem.U táboráku,či v hospodě vám ostudu neudělá.
- je skvělá! nechci se s nikým dělit, nejlíp ať si každý najde tu svoji
Lava Music ME2 FreeBoost
Ing. Martin Čop
Přidáno: 10. února 2022
(naposledy upraveno 10. února 2022)
- Efekty (reverb, chorus i delay), elektroakustika, kompaktnost, odolnost karbonového kompozitu a unibody provedení vůči vnějšímu prostředí, inovativnost, barevné varianty
- slabší basy
- užší hmatník/ velikost v reálu menší než jsem čekal - někomu může vyhovovat
- tendence k drnčení strun
- spíše laciný vzhled
- potenciometry působí chatrně vzhledem i při používání
- reálnou cenu bych viděl tak na 15.000
- mikro USB - v dnešní době? navíc nešikovné umístění v ozvučném otvoru
- nejasný servis
- nejasná životnost a vyměnitelnost instalované baterie, v nabíjení kabelem nevidím žádný výrazný přínos a co když mi dojde šťáva v nevhodnou chvíli? absence rychlonabíjení
- snímač asi také nebude top
Zatím nendadchla. Nehraje tak úžasně, jak se zdálo z recenzí a reklam. Porovnával jsem v reálu s kytarami Martin a Yamaha v podobné cenové relaci a prostě nedosahuje krásy ani zvukových kvalit těchto kytar.
- spokojenost
- Nejlepší kytara v této cenové relaci a hraje daleko lépe, než dražší, třeba i okolo 10.000,-.
Doporučuji !!!
- za požadovanou cenu neuvěřitelná kvalita
- cena, zvuk, zpracování
- vzhledem k ceně nic
Tak tahle kytara je pro mne jedno velké překvapení. Ne že bych neměl zkušenosti s kytarami Washburn (sám mám už deset let WD-10s a dcera jakbysmet).
Kromě velmi solidního zpracování má (a to je nejdůležitější) velmi slušný zvuk, jakkoliv je to překližka.
Od dražších Washburnů se odlišuje tím, že na hlavě nemá vykládaný typický znak WB a rozeta okolo ozvučnice rozhodně také není vykládaná, v každém případě i "nakreslená" působí velmi vkusně a nekýčovitě. Ve skutečnosti vypadá ještě lépe než vyfocená.
Kytara má velmi příjemný hmatník mírného "D", subjektivně se mi zdá mírně plošší než u WD 10, ale je to jen spíše pocit, neměřil jsem:-). V každém případě se prsty na hmatník krásně vejdou.
Kytara na mne nepůsobí nijak lacině, i když nemá kobylku a hmatník nijak povrchově ošetřené.
Zvuk je plný, jasný, i když trochu (jak je u překližek typické) zůstává uvnitř, což je ale pochopitelné.
Kytara je natolik dobrá, že jsem ji už doporučil podruhé. Překližka má jednu výhodu - není tak náchylná na vnější vlivy a když má i tak velmi slušný zvuk a velmi slušnou cenu - není co řešit.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »