Nejnovější recenze ze sekce Akustické kytary
- Cena,zpracování
Po shlédnití recenze jsem si tele koupil.Krk příjemnej,pražce krásně zabroušený.Po drobným poštelování ladí ve všech polohách.Za tu cenu má i slušný středy.Extra tweng tam není,to už bych chtěl moc :-)
- Atraktivní vzhled
- Zatím jsem nenašla
Za částku 2600 Kč naprosto skvělý nástroj.
Za mě doporučuji vyměnit struny, jinak nemám co vytknout.
- ladí, krásný zvuk, obal je součástí
- Vyrovnaný, krásný zvuk
- Kvalitní zpracování dřeva
- Epiphone jako součást skupiny výrobců kytar Gibson je garantem vysoké technické úrovně.
Kytara je o poznání těžší než běžné jazzové kytary hollow body. Je to však vyvážené kvalitou zpracování jednotlivých součástek a originálním zapojením korekcí ověřených samotným králem bluesových sól. Tato kytara se zřejmě nehodí pro metálisty, ale dovedu si jí představit v country, v jazzu a blues se cítí jako ryba ve vodě a taky rock´n´roll je pro ní jako stvořený. Já jsem si jí pořídil, protože se mi líbí nejen její tvary, ale také přívětivý hmatník svádějící k neutuchajícím hrátkám s novou milenkou. :-))
- •
- Slušný zvuk, dobře ladí
Za tu cenu se jedná o velmi slušný nástroj. Mohu jen doporučit. Vhodný pro mírně pokročilé i zkušené hráče.
Pro začátečníky je třeba výměna strun za měkčí. 11 jsou dost tvrdé. Jinak produkt po určitých úpravách nemá chybu.
Kupovala jsem pro 13ti letou dceru. Dcera je s kytarou moc spokojená. Vhodná pro děti, jelikož má užší krk a lépe se mačkají složitější akordy. U předchozí kytary měla dcera problém krk prsty obejmout.
- Velmi levná, avšak kvalitní kytara - ladí ve všech polohách.
- Příjemný zvuk (díky kovovým strunám)
Kytara moc hezká. Dobře se na ní hraje, měkčí struny. Délka je cca 5 cm kratší než klasická kytara. Doporučuji
Gretsch G9500 Jim Dandy Flat Top
Přidáno: 24. listopadu 2023
(naposledy upraveno 24. listopadu 2023)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- Rozměry
- Kvalita
Malá a dobře prenosná kytara. Zvukově také dobrá a velice pohodlná na hraní. Přesně to co jsem očekával
HEZKÝ ZVUK A DRŽÍ LADĚNÍ. I NA VZHLED MOC PŘÍJEMNÁ.
výborný nástroj pro běžné hraní po hospodách a při ohni ..budu doporučovat !!!
krásný zvuk
- Jsem začátečník s velkou rukou a silnými prsty a po vyzkoušení klasického úzkého krku jsem vyzkoušel tento široký (48mm nultý pražec) a je to opravdu znát. Doporučuji - jako amatér začátečník
- Kytara je kvalitně zpracovaná, má krásný sytý zvuk (ocenili i zkušenější hráči na kytaru)
Krásný nástroj za výbornou cenu
- Krásný vzhled, zvuk a nultý pražec 48 mm
Při hledání cestovní náhrady za kontrabas a dospělou baskytaru jsem vyzkoušel několik basových ukulelí a toto je kousek, který mě nadchnul. Není to hračka, skutečně funguje, a zvuk je už od basového E vyvážený. Akustický výkon je tak na domácí cvičení, při hraní s akustickou kytarou či houslemi je už zvuk slabý. Ale od toho je tam snímač (základní model Fishman, ale hraje skvěle). Trochu nešťastné je ale to, že struny, použité výrobcem, se už nedají sehnat a bude potřeba trochu experimentovat a hledat, až nastane čas na výměnu.
Krásně zpracovaná a kvalitní kytara. Na první pohled o něco menší než některé "dospělé" kytary, ale na zvuku nikterak neubírá. Je dobře ovladatelná, přepravovatelná a lehká. Líbila se mi designová střídmost, která dala v této cenové relaci větší prostor pro kvalitu. Doporučoval bych tuto kytaru jak pro pokročilé hráče kteří s nástrojem často cestují, tak pro začátečníky kteří chtějí investovat už do něčeho lepšího. Oceňuji i elektroniku pro připojení k aparatuře s integrovanou ladičkou.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »