Nejnovější recenze ze sekce Akustické kytary
Zboží přišlo poškozené, ladící mechanismus nebyl nainstalovaný. Což není chyba Mallu, ale dodavatele. V popisu mi chyběla informace, které struny budou s kytarou dodány. Při komunikaci s dodavatelem mi bylo sděleno, že se jedná o struny na převoz kytary. Celkově, je kytara vhodná pro začátečníky. Doporučuji si k ní, ale pořídit nový struny. Ty původní nejsou moc dobré.
- zvuk
- Kvalita
Objednávala jsem v rychlosti, tento produkt mne kvalitou nepřekvapil.
začínáme, takže super
- Dobrá kytara
- Dostupná cena
Je to moje první dvanáctka, takže trošku zápasím s širším krkem ( mám ještě akustickou šestku ). To je však můj subjektivní problém, mám kratší prsty. Jinak kytaře nemohu vytknout vůbec nic.
- Myslím si že je to za tyto peníze slušný hudební nástroj.Kytara vám příjde podlazená,tak že doporučuji doladit a imbusem který je součástí výbavy seřídit krk.Po seřízení budete spokojení s dohmatem strun ,příjemným krkem,plným zvukem kytary,který se nezahltí ani při silnějším úderu do strun. Osobně budu muset vyměnit struny 12 za nějake měkčí struny .
- Vznikající zpracování materiálů
- Vysoká kvalita za velice slušnou cenu
- Perfektní design
Vynikající kvalita za velmi přijatelnou cenu
- Kytara koupena v setu, není nutné nic přikupovat a jen začít hrát. Kytara má pěkný zvuk, dobře se drží. Pro amatéry naprosto dostačující nástroj.
- kvalitní nástroj
- Zvuk
- Poměr cena/výkon
- lehounká, pěkně zpracovaná, ladí, zvláštní zvuk díky 2 výřezům houslového klíče, hmatník 0 pražec 43 mm, cenově odpovídající
- zatím nic, za tu cenu super!
Celkově doporučuji pro domácí zábavu, případně na nějakou společnou akci, je o trochu menší a kratší rozměrově i délkou než klasické western kytary nebo jumba, což ale nevadí. Zvuk dostatečný, zpracování taktéž a výbava.
- Levná kytara s hezkým zvukem a nádherným vzhledem. Pro začátečníky vřele doporučuji.
- Dobrý poměr - cena ,kvalita
- trochu těžší dohmat
- kvalitní zvuk
- výztuha krku
- kvalitní ladící mechanika
Cordoba C5 je vedle Yamahy obecně doporučována jako první kytara na cestě ke klasice. A je to pravda. Má příjemný zvuk, i když tak trochu do plastu, ale to je možné napravit výměnou strun. Je to jediná klasická kytara v této cenové relaci, která má výztuhu krku.
Kytara hraje tak jak jsem předpokládal je skvělá.
- Velká spokojenost, dobrá cena a krásný zvuk
- Výborný poměr ceny a kvality
- krásný zvuk a dynamika
- Super zvuk, zatím zkouším