Nejnovější recenze ze sekce Akustické kytary
- Made in China
Dobrá kytara, za slušnou cenu.Dobrý zvuk.Pěkný vzhled,ladí po celém krku.Jednoznačně doporučuji.
Za málo peněz hodně muziky
- vyborný zvuk
- šířka a tvar krku je vhodný i menší ruce
- měkká s příjemným zvukem
- elektronika je za danou cenu velmi dobrá
- lehké tělo s plným zvukem
- poměr cena a kvalita
- není s obalem
- Za velmi dobrou cenu kvalitní produkt
- Hraje pěkně i s původními strunami, prozatím jsem neměnil
Ideální kytara pro úplného začátečníka či hráče, kteří nechtějí do kytary investovat jmění.
Za uvedenou cenu překvapivě plný a jasný zvuk srovnatelný s kytarami s vyšší cenovkou.
- Prostě Sigma není co dodat.
Za ty peníze neznám nic lepšího.
Vše v pořádku. Rychlé dodání.
- Dobra kytara pro zacatecnika
- Je hezká, krásný lesklý povrch
- Kvalitní zvuk
- tvrdé struny
- Za tu cenu je to prijemne prekvapeni a hraje to jak fík.
- Super cena za kytaru pro začátečníka
Perfektní poměr mezi kvalitou a cenou. Spousta nástrojů v daleko vyšší cenové relaci nemá takový zvuk, ladění a provedení.
Je to nádherný nástroj. Má úžasný zvuk. já osobně vlastním 7 elektro akustických kytar, ale tahle v současné době vede na prvním místě. S tímto nástrojem jsem opravdu maximálně spokojen.
- Slušný výkon za solidní cenu
- precizní provedení
- zvukově velmi vydařený
- Avizovaný trial k Fender PLAY nejde v tuto chvíli využít v ČR (podzim 2020)
Z kytary jsem po krátkém seznámení opravdu nadšený a hraní si uživám. Krásný zvuk, kvalitní provedení, krásný nástroj. I dodané pouzdro je velmi povedené. Ani u jednoho jsem s takovou kvalitou nepočítal a musím Fender velmi, velmi pochválit. Krom nástroje a obalu je v balení také zvlčovač a imbus pro seřizování krku. Cenu považuji za takový nástroj více než příznivou.
poměr cena / kvalita, vzhled
- ....prostě nová skvělá kytara..... nevidím "výhodu" ani "nevýhodu"
Jsem začátečník, tak že poměr cena výkon mi přijde dobrý.
Jsem začátečník tzn na začátek maximální spokojenost za nízkou cenu.
- Prostě Furch, což mluví za vše !!!
Doporučuji a i když jsem ji kupoval pro známého, tak je z ní nadšen a já, když jsem ji testoval, tak jeho nadšení mohu jen potvrdit.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »