Nejnovější recenze ze sekce Akustické kytary
- Krásný, až překvapivě silný zvuk ❤️
- Krásné zpracování
- Super cena
- Již se nevyrábí
V téhle cenové relaci neznám lepší volbu!
Tento model byl však nahrazen modelem OMT-1ST,který jsem zatím neměl možnost vyzkoušet.
- Dobrá cena
- Krásný zvuk
Vzhledem k ceně jsem se trochu bál kvality výrobku, ale jsem spokojený. Kytara zní moc hezky, příjemně se na ni hraje. Koupě rozhodně nelituju.
- V dané cenové kategorii skvělá kytara - polomasiv.
- překvapující výborné zpracování všech detailů kytary,zvukově je to barva kytary dražší,hutné středy a basy ,méně jásavé výšky/srovnával jsem s Cort 50 OP,Taylor/.. je možné,že se to ještě vylepší časem..pocitově je znát širší hmatník o 2 mm ,ale ne na hmatníku ,nýbrž při držení mezi palcem a ukazováčkem.Ladící mechanika drží,kvalitní struny a továrně montované kovové úchyty s filcovou podložkou jsou výborné.
- Kytara splnila očekávání
- Obal v ceně
Krásný zvuk, dokonalé řemeslné zpracování. Pozor - pokud je někdo zvyklý na 43mm krk, tohle by byl nezvyk. Pro mne s tlustými prsty je to na hru prsty ovšem jednoznačná výhoda.
Vždy jsem chtěl mít krásnou červenou ES - 335ku, ale ne každý dosáhne na originál legendy. Proto jsem se rozhodl udělat si radost a zakoupil nový Epiphone ES - 335 Cherry a neudělal jsem chybu . Kytara je velmi kvalitně zpracována, nenašel jsem ani jen sebemenší kosmetickou vadu. Transparentní červený lak nechává viditelnou kresbu dřeva. Krk mi dobře padne do ruky. Od první chvíle dobře drží ladění a hlavně skvěle ladí ve všech polohách ! Hraje velmi dobře . Mám radost a rád doporučím .
- kvalitní dřevo
- dobrá cena
- příjemný zvuk
- jedna úchytka na popruh
Jsem v celku velice spokojená. Zní hezky za velmi nízkou cenu, i přestože se jedná o dražší dřevo. Mrzí mě ta jedna úchytka na popruh ze spoda a nevím, jak to sepnout bez úchytky nahoře, ale určitě se najde jak. Je to moje první kytara, tak nevím, zda jsem napsala něco špatně. Ale vážně ji mam ráda a doporučuji všem!
kvalita odpovídá ceně
- Přijatelná cena za super kytaru. Hezký zvuk. Jako úplný začátečník jsem nadšená.
- nad očekávání dobrý poměr ceny a kvality
- balení včetně příslušenství - ideální pro začátečníky
- ladička a obal nic moc
Koupil jsem si hlavně pro příležitostnou zábavu a hraní na cestách a v přírodě, za tu cenu jsem moc dobrý zvuk a kvalitu nečekal, ale kytara mě příjemně překvapila. Příslušenství celkem odflákli, ale to se dá za tu cenu čekat a pořád lepší, než kdyby odflákli kytaru. :-)
- Kytara naprosto vhodná pro nauku.
- Velikostně mi sedí, mám 160 cm.
ok
- hezký vzhled
- slabý nevýrazný zvuk
- zkreslený zvuk ze snímače
Vypadá hezky, ale hraje špatně.
Super
Super zvuk.
je kvalitní kytara
byl jssem příjmně překvapen dokonalým zvukem kytary
- Krasny plny zvuk. Jsem spokojen. Dodáni super. Pikner